Nieuws

AFC Ajax verlengt samenwerking met Acronis

Ajax Acronis

Acronis levert de beste cyberbescherming aan de club via #CyberFit Delivery Partner Dustin om de belangrijke data, applicaties en systemen van AFC Ajax te beschermen.

AFC Ajax heeft vandaag officieel haar hernieuwde samenwerking met Acronis aangekondigd. Onder de overeenkomst wordt de club bediend met een volledige suite van Acronis Cyber Protection Solutions om de data assets van de club te beschermen en de data workflow te optimaliseren, waardoor het team zowel op als naast het veld optimaal kan presteren.

Ajax x Acronis

AFC Ajax , de meest succesvolle club van de Nederlandse Eredivisie, koos voor Acronis Cyber Protect omdat het snelle en betrouwbare back-ups en AI-gebaseerde anti-malware biedt en toegankelijk is vanuit één intuïtieve console. Terwijl het gebruik van een mengelmoes van vijfsterrenoplossingen voor afzonderlijke aspecten van cyberbeveiliging nog steeds gaten in de verdediging van een systeem achterlaat, zorgt de geïntegreerde aanpak van Acronis ervoor dat dergelijke gaten worden geëlimineerd, wat superieure veerkracht oplevert voor organisaties zoals AFC Ajax.

Ajax Acronis
©Menno Geelen, Ajax, Acronis

Menno Geelen, commercieel directeur bij Ajax: “Acronis is inmiddels een vertrouwd gezicht bij Ajax; zowel binnen onze organisatie als op de Toekomst als shirtsponsor van de Ajax-jeugd. Op basis van de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren worden de gezamenlijke IT-activiteiten verder uitgebouwd en uitgebreid.”

De oplossingen van Acronis zijn ontwikkeld op basis van de vijf dragers van cyberbeveiliging – Veiligheid, Toegankelijkheid, Privacy, Authenticiteit en Beveiliging (SAPAS). Dit betekent dat Acronis-oplossingen zijn ontworpen om het hoogst mogelijke beveiligingsniveau te bieden en ervoor te zorgen dat gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn voor degenen met geautoriseerde toestemming en dat ze zowel authentiek als fraudevrij zijn. Hoewel beveiliging en toegankelijkheid vaak worden beschouwd als gepolariseerde concepten in gegevensbeveiliging, bewijzen Acronis-oplossingen dat u het beste van beide werelden kunt hebben.

“Ajax loopt voorop op het gebied van het verzamelen van data, en samen zijn we van plan om data te analyseren zodat ze strategische sportieve en commerciële beslissingen kunnen nemen die de prestaties van de teams en hun organisatie als geheel zullen verbeteren”, aldus Niels Kuenen. “We zijn er trots op samen te werken met Dustin, die een toonaangevende online gebaseerde IT-partner is in de Benelux en Scandinavië en die onze cyberbeschermingsoplossingen aan de club zal leveren.”

Voortbouwend op de bestaande samenwerking met Acronis zal de oplossing worden geleverd door Dustin als de Officiële Acronis Delivery Partner. Dustin is een toonaangevende online gebaseerde IT-partner in Scandinavië en de Benelux. Het bedrijf helpt klanten in de voorhoede te blijven door hen te voorzien van de juiste IT-oplossing op het juiste moment en tegen de juiste prijs.

“Deze samenwerking ontsluit een groot potentieel voor Dustin om Acronis te helpen cybersecurity aan Ajax te leveren door middel van onze moderne en betrouwbare diensten. De one-stop-oplossingen van Acronis zullen ons helpen om de digitale activa van een van de meest geliefde voetbalclubs wereldwijd veilig te stellen”, zegt René Schenk, verantwoordelijk voor Large Corporate en Public Nederland bij Dustin.

Onderwerp: Cybersecurity

Meer relevante berichten

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×