Nieuws

Radius lanceert hybride tank- en oplaadkaart

hybride tankkaart

Bedrijven kunnen vanaf nu met dezelfde kaart tanken én elektrische voertuigen opladen.

Radius introduceert een revolutionaire alles-in-één oplossing voor bedrijven in België. Met de Fleetpass kunnen bedrijven nu zowel tanken als elektrische voertuigen opladen met één enkele kaart.

Vereenvoudiging van bedrijfswagens

Met de groeiende focus op elektrisch rijden hebben bedrijven vaak een gemengd wagenpark van elektrische voertuigen en traditionele brandstofauto’s. Dit resulteert vaak in dubbele administratie, met zowel een traditionele tankkaart als een laadpas voor elektrische voertuigen. Fleetpass elimineert deze rompslomp door beide voertuigtypes met één kaart te kunnen bedienen. Dit zorgt niet alleen voor één eenvoudige factuur, maar ook voor aanzienlijk minder papierwerk.

Duurzaamheid en gemak hand in hand

De Fleetpass is niet alleen een slimme oplossing, maar ook een duurzame. De kaart is vervaardigd uit gerecycleerd materiaal, wat past bij de groeiende behoefte aan milieubewust ondernemen. Met deze hybride kaart kunnen bedrijven naadloos overstappen naar een koolstofneutraal wagenpark, terwijl ze hun ecologische voetafdruk minimaliseren.

Toewijding aan klantgerichtheid

Frederic de Broux, Directeur van Radius België, benadrukt het engagement van het bedrijf voor klanttevredenheid: “De wereld evolueert in een snel tempo en Radius zal altijd de zakelijke behoeften van de klanten op de eerste plaats zetten om hen het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Met de hybride Fleetpass-kaart (tanken en elektrisch opladen in één kaart) kunnen klanten genieten van extra gemak en comfort. Klanten begeleiden door hun energietransitie en hun activiteiten zo efficiënt mogelijk houden, dat is waar Radius voor staat.”

Uitgebreid netwerk en service

Met 200.000 actieve tankkaarten en 80.000 klanten in België, biedt Radius toegang tot maar liefst 98% van de tankstations in het land. Met meer dan 23.000 openbare oplaadstations in België en meer dan 450.000 in Europa, vereenvoudigt de Fleetpass het beheer van bedrijfsvoertuigen aanzienlijk en houdt het bedrijven in beweging.

Bedrijven die interesse hebben in de alles-in-één Fleetpass kunnen contact opnemen met Radius via 055 33 58 74.

Onderwerp: Vervoer

Meer relevante berichten

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×