Nieuws

Toekomst Europese connected vehicle-oplossingen krijgt opnieuw vorm

Moving Intelligence, de vooraanstaande speler op het gebied van veilige asset tracking, duurzaam wagenparkbeheer en slimme mobiliteit, kondigt een strategische samenwerking aan met Echoes, de marktleider in next-gen voertuigdata-oplossingen.

Efficiënte oplossingen voor wagenparkbeheer

Echoes biedt efficiënte oplossingen voor wagenparkbeheer en voertuigbeveiliging door directe integratie met af-fabriek gemonteerde OEM-units. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen voor hardware, installatie en beheer, en minimaliseert de uitvaltijd van elk wagenpark. Met een integratiecapaciteit van meer dan 90% in een breed scala van nieuwe voertuigen, groeit de beschikbare data per voertuig jaar na jaar. Het bedrijf, gevestigd in Frankrijk, is actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Italië, Spanje en Scandinavië.

Efficiëntie met één druk op de knop

De samenwerking tussen Moving Intelligence en Echoes is gericht op strategische trends binnen connected mobility. De gezamenlijke inspanning streeft ernaar klanten snel en kosteneffectief toegang te bieden tot diverse oplossingen met één eenvoudige handeling. De bedrijven presenteren uitgebreide oplossingen op het gebied van beveiliging, wagenparkbeheer, voertuigtracking en duurzaamheid. Deze oplossingen zijn gericht op verhuur- en leasemaatschappijen, dealers, ondernemingen en diverse MKB-klanten.

Vermindering van kosten en downtime

Patrick Horst, CEO van Moving Intelligence, benadrukt de voordelen van de samenwerking: “Deze samenwerking met Echoes, de snelgroeiende marktleider op het gebied van connected vehicle-oplossingen, stelt ons in staat direct verbinding te maken met het voertuig van de klant zonder extra hardware te installeren. Dit vergroot ons bereik, stelt ons in staat op te schalen en vermindert aanzienlijk de kosten en downtime voor installaties bij onze klanten. Een win-winsituatie voor onze klanten.”

Uitbreiding van diensten en internationale groei

Moving Intelligence en Echoes delen een sterke internationale groeiambitie en zijn toonaangevend op het gebied van telematica-oplossingen binnen hun respectievelijke vakgebieden. Door de bundeling van expertise zijn ze ideaal gepositioneerd om aan de huidige en toekomstige behoeften van hun klanten te voldoen. Beide bedrijven blijven onafhankelijk en autonoom opereren, waarbij klanten kunnen blijven profiteren van vertrouwde diensten en toegang krijgen tot nieuwe, door de partners ingebrachte diensten.

Onderwerp:
DuurzaamheidVervoer

Meer relevante berichten

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×