Nieuws
0

Advertorial: Techsharks voor HEINEKEN op zoek naar Team Leads Packaging

HEINEKEN

HEINEKEN is op zoek naar nieuwe Team Leads Packaging die verantwoordelijk zijn voor de (extra) teams.

Dit gebeurt na de succesvolle opschaling van de productie binnen de Heineken brouwerijen in Den Bosch en Zoeterwoude Dit is mede mogelijk gemaakt door het aannemen en inwerken van 50 nieuwe Specialist Operators. HEINEKEN is verheugd om wederom een succesvolle samenwerking met Techsharks aan te gaan.

Floor van Griensven, HR Manager, legt uit waarom: “De functie Team Lead Packaging is een ontzettend leuke, dynamische en tegelijkertijd ook een complexe functie. Als we een Team Lead Packaging eenmaal binnen hebben, dan vindt hij of zij het vrijwel altijd super om te doen en zijn ze ook erg blij om bij HEINEKEN te werken. Techsharks was gedurende het traject een échte businesspartner en gaven samen met ons alles om de juiste kandidaten te vinden.”

Onlangs is Henk begonnen als Team Lead Packaging bij HEINEKEN in Zoeterwoude. Henk is via Techsharks bij Heineken Zoeterwoude binnen gekomen. “Ik werd door Techsharks benaderd voor de functie. Wanneer iemand HEINEKEN tegen je zegt, dan denk ik gelijk aan de flitsende reclames en dat ze bekend staan als een topwerkgever. Nu ik er zelf aan de slag ben, zeg ik altijd: zo flitsend als de reclames zijn, zo is het bedrijf Heineken ook. Geen dag is hetzelfde. Storingen kan je nooit voorzien, het is een uitdaging om die zo klein mogelijk te houden en ervoor te zorgen dat ze niet terugkomen. Vanuit HEINEKEN krijg je de vrijheid om zelf initiatief te nemen en creatief te zijn. Dit wordt gewaardeerd, maar ook van je verwacht. Je wordt niet bij de hand genomen, maar juist gemotiveerd zelf proactief met oplossingen te komen. HEINEKEN wil graag leren van mensen die nieuw zijn.”

Waar Henk net begonnen is in Zoeterwoude, is Patrick al jaren werkzaam voor HEINEKEN in Den Bosch. Hij vertelt over zijn ervaring met HEINEKEN als werkgever. “Ik ben van Allround Operator doorgegroeid naar Specialist Operator, Proces Control Operator en ben nu werkzaam als Team Lead. HEINEKEN staat voor toekomst en is een innoverend bedrijf, ze hebben alle opleidingen die ik nodig had om mijn doel te bereiken gefaciliteerd. Het leukste wat ik aan de job vind is het motiveren, stimuleren en coachen van mensen in de dagelijkse operatie. Ik ben ontzettend trots op de diverse TPM/verbeterprojecten die ik tot een succes heb gebracht.”

Wij zoeken inspirerende leiders:

Wil jij ook aan de slag als Team Lead Packaging bij HEINEKEN? Kijk op www.heinekentechniek.nl of neem contact op via heineken@techsharks.nl. Heb je vragen, mail ons, of bel 06-44907868.

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×