Nieuws
0

Doe mee aan het TW-lezersonderzoek

redactie

De redactie van TW hoort graag uw mening over haar artikelen, om zo de website en de Technisch-Weekblad-krant te verbeteren. TW start daarom deze maand met een lezersonderzoek voor TW.nl en/of de papieren krant.

Bent u vooral geïnteresseerd in lange achtergrondartikelen of leest u liever korte nieuwsberichten over techniek en innovatie? Moeten we veel blijven schrijven over klimaat en energie? Of ziet u liever andere technische disciplines terugkomen? Verder zijn we geïnteresseerd in de vraag of we ons vooral moeten richten op techniek, of dat u ook op zoek bent naar arbeidsmarktinformatie. Ook willen we graag weten welke rubrieken u het meest waardeert.

Ga direct naar het online TW-lezersonderzoek: klik hier.


Wanneer je de enquête volledig invult, ontvang je een gratis halfjaarabonnement op TW. Voor jezelf of voor een goede relatie. Ben je al abonnee? Onder deelnemers aan de enquête verloten we de volgende technische prijzen:

We gebruiken de uitkomsten van het onderzoek uitsluitend voor eigen doeleinden, om TW.nl en de krant te verbeteren. Uw gegevens belanden niet bij derde partijen en worden niet gebruikt voor het toezenden van commerciële boodschappen.

Onderwerp:
BedrijfsvoeringBeleid

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×