Nieuws
0

Grootste windenergiebeurs van Nederland nadert

Redactie

Op 13 en 14 juni vindt de grootste beurs en conferentie op het gebied van windenergie van Nederland plaats in het WTC Rotterdam: WindDays. Het thema is dit jaar ‘Wind: Europe’s future energy supply’.

Tijdens de conferentie wordt er ruim de aandacht geschonken aan de ontwikkelingen in de sector, niet alleen op technisch gebied, maar ook op het gebied van de markt en op het gebied van (toekomstig) beleid.

Onder de sprekers bevinden zich Simon Watson (professor aan de TU Delft), Giles Dickson (ceo WindEurope) en een vertegenwoordiger van het ministerie van EZK over hun visies op windenergie in de toekomst. Daarbij is er ook ruime aandacht voor offshore windparken, onder meer in de sessie ‘Ports, vessels and installation’, die plaatsvindt op donderdag 14 juni tussen 11:30 uur en 13:00 uur.

Op de beurs is er alle ruimte om te netwerken met de zeventig standhouders en met andere bezoekers. Bedrijven in alle soorten en maten, van grote partijen als Enercon, tot aan innovatieve mkb’s, zijn op de beursvloer te vinden. Daarnaast kunt u kennismaken met de toekomst van de windsector in onze startup-zone, waar jonge bedrijven zichzelf presenteren en zullen laten zien hoe zij de windenergiesector gaan bestormen.

Meer informatie over de beurs en het volledige programma van de conferentie vindt u op de website van het event, waar u ook kaarten voor WindDays kunt kopen.

Onderwerp:
BedrijfsvoeringBeleidEnergie

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×