Nieuws
0

Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants verder als WSP

Mark van der Heijden

Ingenieursbureau Lievense, LievenseAdriaens en Petersburg Consultants maakt sinds 19 oktober 2019 onderdeel uit van WSP, een wereldwijd opererend advies- en ingenieursbureau. Werden de twee namen tot dusver naast elkaar gebruikt, vanaf deze week zal het Nederlandse kantoor verdergaan onder de naam WSP.

WSP biedt strategisch advies aan klanten in de sectoren Milieu, Vastgoed & Gebouwen, Transport & Infrastructuur, Water, Industrie, Grondstoffen en Energie. In Nederland zijn 400 medewerkers werkzaam op tien locaties verspreid over het land. Zij bieden een integraal dienstenpakket op gebied van Bouw, Infra, Energie, Water en Milieu. Het hoofdkantoor van WSP is gevestigd in Montreal, Canada.

Leidende thema’s voor WSP zijn klimaatadaptatie, energietransitie, toekomstgericht bouwen en digitalisering, vertelt Eric van den Broek, algemeen directeur WSP in Nederland. Samen met klanten zoekt WSP naar toekomstbestendige oplossingen. “Het is een fantastische aanpak om niet alleen breder te denken over de uitdagingen van morgen, maar die ook onze klanten kan helpen hun perspectief te verbreden. Wij kijken er ontzettend naar uit om als WSP verder vorm te geven aan het landschap in Nederland en daarbuiten.”

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×