Nieuws
0

Nu ook ICT-vacatures op Bèta Banen

redactie

Met het vernieuwde platform Bèta Banen worden nu ook ICT-vacatures getoond op relevante gerenommeerde websites met vakinformatie.

Uitgeverij Vakbladen.com heeft de vacaturewebsite Bèta Banen vernieuwd. Zowel voor professionals werkzaam in de techniek, ICT, chemie of life sciences, als voor bedrijven die deze mensen zoeken, zijn grote verbeteringen doorgevoerd.

‘De kracht van ons platform is dat zonder extra kosten de vacatures op Bèta Banen ook getoond worden op al onze bèta-, techniek- en ICT-websites’, aldus Roeland Dobbelaer, uitgever bij Vakbladen.com. Nieuw is dat Bèta Banen de ICT-vacatures laat zien op toonaangevende ICT-websites zoals automatie-pma.com, Infosecurity.nl en visionenrobotics.nl. Banen in de chemie, life sciences en levensmiddelentechnologie worden nog steeds automatisch doorgeplaatst op het gerenommeerde C2W en EVMI. En uiteraard toont Bèta Banen technische banen op TW.nl. Dobbelaer: ‘Dit geeft een extra bereik direct in het hart van de gezochte doelgroepen. En dat maakt het concept zo bijzonder. We zullen dit bereik de komende tijd uitbreiden als we ook onze partners met hun websites laten aanhaken.’ De vacatures worden ook in de nieuwsbrieven van onder meer TW en C2W getoond.

‘Enkele van de grootste maatschappelijke thema’s waar professionals in praktisch alle branches mee te maken hebben, hebben een technische component’, zo vult Jan Spoelstra, hoofdredacteur TW aan. ‘Energietransitie, klimaatadaptatie, digitalisering en robotisering. Deze ontwikkelingen vragen in toenemende mate om mensen met een achtergrond in de exacte wetenschappen. Voor werkzoekenden met hart voor techniek en wetenschap, die tevens op zoek zijn naar een baan met inhoud, is het vernieuwde Bèta Banen het ideale platform om naar nieuwe professionele uitdagingen te zoeken.’

Vanaf vandaag is de vernieuwde site live. We raden iedereen die rond de jaarwisseling goede voornemens heeft betreffende hun carrière aan om een kijkje te nemen.

Onderwerp:
ICTIndustriële automatisering

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×