Nieuws
0

Schrijf je in voor Think Digital Summit!

redactie

Tijdens Think Digital Summit georganiseerd door IBM, leer je hoe om te gaan met de nieuwe economische realiteit.

Op 12 juni vindt een nieuwe editie van IBM’s jaarlijkse Think Summit-conferentie voor IT- en businessprofessionals plaats. En het belooft een bijzondere editie te worden dit jaar. Uit veiligheidsredenen zal het evenement volledig digitaal via een livestream georganiseerd worden.

De focus van deze speciale editie voor de Benelux zal liggen op de uitdagingen en de nieuwe economische realiteit die de coronacrisis gecreëerd hebben, en hoe technologie individuen, bedrijven en de maatschappij daarmee kan helpen omgaan. Meer dan ooit zullen bedrijven flexibiliteit moeten tonen, willen ze zich herstellen van de crisis en overleven in die die nieuwe omstandigheden. Think Digital Summit draait dan ook rond er sterker uitkomen, weerstand en duurzaamheid opbouwen, en nieuwe manieren van werken vinden die passen in deze uitzonderlijke tijden.

Het evenement zal starten om 9u met een verwelkoming, en duurt tot ongeveer 14u30. Doorheen de hele dag zullen experts uit verschillende vakgebieden aan het woord komen. De sessies zijn opgedeeld in vier verschillende clusters: innovatie, technologie, business en demo’s/workshops. Voor meer gedetailleerde informatie over de thema’s die aan bod komen en de sprekers, neem je best eens een kijkje op de website van Think Digital Summit.

Is je interesse gewekt? Je kan je nog steeds inschrijven voor Think Digital Summit! Heb je nog een extra stimulans nodig? Het evenement is volledig gratis.

Onderwerp:
BedrijfsvoeringBeleidICTIndustriële automatisering

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×