Nieuws
0

Tip: Dutch Technology Festival

Mark van der Heijden

Van 15 tot en met 18 juni 2022 vindt in Eindhoven de 11e editie van het Dutch Technology Festival plaats. De festivalgangers kunnen daar zien hoe technologie oplossingen biedt voor vraagstukken in o.a. gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie.

De zoektocht naar technisch talent staat centraal op het festival. Voor jonge denkers en doeners moet duidelijk zijn dat er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de techsector.

Het festival trapt af op zaterdag 11 juni met een kijkje in de keuken bij techbedrijven in Branport Regio tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. Tussen 15 en 18 juni is er een programma voor jong en oud met o.a. Quiz Night XL, Night Of The Nerds voor aanstormend tech talent en Mission Tech.

Op vrijdag 17 spreken astronaut André Kuipers, prof Maarten Steinbuch, innovator Peter Ros en oud-topman Philips Hans de Jong tijdens de DT Talks Students. Zij delen alle ins & outs op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, mobiliteit en energie.

Een dag later ligt de nadruk op Gaming & Esports! Verschillende gamers, influencers, creators, esporters & casters komen in actie. Het is mogelijk om te spreken met Tim Kolijn (het brein achter EindjeMinecraft), PSV FIFA players Ali Riza en Romal Abdi en Youtubers & streamers Qucee en JoostSpeeltSPellen.

Het festival is de opvolger van de Dutch Technology Week dat tien keer plaats vond.

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×