Nieuws
0

Tip: Gratis testtijd bij Deltares

Indra Waardenburg

Om onderzoek en innovaties op het gebied van kustbescherming en andere watergerelateerde onderwerpen te ondersteunen, biedt Deltares 80 uur gratis testtijd aan voor het MKB en startups. Naast het ondersteunen bij innovatieve projecten, hoopt Deltares op deze manier ook de interactie met kleine en middelgrote bedrijven te vergroten. Startups en het MKB krijgen de mogelijkheid om hun eigen modellen te testen in de faciliteiten in Delft.

Het kennisinstituut beschikt over diverse faciliteiten, waaronder de in 2015 geopende nieuwe Deltagoot. Deze goot van 300 m lang, 5 m breed en 9,5 m diep, kan de hoogste kunstmatige golven ter wereld simuleren en wordt onder andere ingezet bij het testen van dijkbekledingen. Verder beschikt Deltares over diverse bassins voor projecten rondom rivieren, kust, havens en offshore. Voor het uitvoeren van geologisch onderzoek beschikt Deltares onder andere over een Geo Model Laboratorium en een GeoCentrifuge. Geïnteresseerde startups en MKB-bedrijven mogen eerst langsgaan voor overleg en een rondleiding op de campus.

Aanmelden voor de gratis testtijd kan tot 15 september via het aanmeldformulier op de website. Eind september zal de selectie plaatsvinden, waarna er getest kan worden van oktober tot en met december 2020. De testtijd zal verdeeld worden over tien aaneengesloten werkdagen en is inclusief de assistentie bij het opzetten van de modellen. Daarnaast biedt het kennisinstituut ruimte voor overleg met een expert vanuit Deltares voor optimalisatie en interpretatie van het onderzoek.

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×