Nieuws
0

Tip: Podcast SignaalWaarde gaat verder dan alleen corona

Mark van der Heijden

Wie zich online verdiept in de coronacijfers – aantal en percentage positieve tests, aantal ziekenhuisopnamen, et cetera – komt al snel uit bij de dagelijkse updates op Twitter van Marino van Zelst en Yorick Bleijenberg. Met podcastmaker Maarten van Woerkom bespreken ze de ontwikkelingen ook in een ongeveer tweewekelijks verschijnende podcast: SignaalWaarde.

U wil niet nog meer coronaduiding? Dat kunnen we begrijpen, maar ook dan is SignaalWaarde interessant om te beluisteren. Natuurlijk worden de actualiteiten besproken, maar vervolgens kiezen ze andere invalshoeken of interviewen bijvoorbeeld CBS-onderzoeker Ruben van Gaalen over onder meer feitenimmuniteit of de aanpak van het CBS in pandemische tijden.

Juist die extra’s maken dat de podcast ook inzicht geeft in meer dan corona. Bijvoorbeeld, hoe ga je om met mensen die cherry picken uit onderzoeksresultaten? De volgende uitzending met wetenschapsjournalist Diederik Jekel sluit daar goed op aan. Daarin zal hij onder meer uitleggen hoe je moeilijke materie kan uitleggen zonder de nuance te verliezen. Te beluisteren via onder meer Spotify.

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×