Nieuws
0

Accenture Innovation Awards 2016 uitgereikt

Mischa Brendel

Organisatie- en adviesbureau Accenture heeft gisteren in Amsterdam opnieuw de jaarlijkse Accenture Innovation Awards uitgereikt, prijzen die de innovatieve prestaties van startups in verschillende categorieën onderscheiden.

Daarnaast reikte Accenture tijdens deze tiende editie voor de vierde maal de Innovator of the Year Award uit aan een persoon die in het afgelopen jaar met innovatie daadwerkelijke impact heeft gecreëerd. De vakjury reikte deze prijs uit aan Cyprian Smits, Chief Analytics Officer bij de Belastingdienst. Hij kreeg deze prijs vanwege zijn vermogen om ‘op een gegronde en krachtige manier data te ontkoppelen uit een complex ict-netwerk, analyses uit te voeren en te vertalen naar concrete inzichten die de organisatie helpen haar doelen te realiseren.’

Lees verder onder de foto


Cyprian Smits, Innovator of the Year (Copyright: Accenture)

De Accenture Innovation Awards werden in elf categorieën uitgereikt:

Ook was er nog een Publieksprijs, deze ging naar Kwettr, een digitale pop-up winkel waar men producten of diensten kan betalen door middel van positieve feedback op social media: tweets (Twitter) en likes (Facebook).Alle winnaars van de Accenture Innovation Awards 2016 (Copyright: Accenture)

Onderwerp:
EnergieICTIndustriële automatisering

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×