Nieuws
0

Annemieke Nijhof verlaat Grontmij

Indra Waardenburg

Ir. Annemieke Nijhof treedt, na amper een half jaar in dienst te zijn geweest, af als bestuurslid bij ingenieursbureau Grontmij. Op 9 november trad zij aan als lid van de Raad van Bestuur, waarbij zij de verantwoordelijkheid kreeg over Water & Energy, de regio Verenigd Koninkrijk, Midden- en Oost-Europa en duurzaamheid (zie het Profiel in TW46).

Nijhof is het derde bestuurslid dat in zeer korte tijd vertrekt bij de organisatie. In november en december stapten zowel financieel bestuurder Mel Zuydam als voorzitter van de Raad van Bestuur Sylvo Thijsen op, waarna Frits Vervoort en Michiel Jaski hen opvolgden. Grontmij geeft aan dat een persoonlijke afweging ten grondslag ligt aan haar vertrek. ‘Zij concludeerde dat haar omstandigheden gewijzigd zijn, ten gevolge van de herstructurering binnen de onderneming’, aldus Arnold Drijver, hoofd communicatie bij Grontmij.

Grontmij stond de afgelopen tijd onder druk, vanwege zorgen over de financiële positie van het bedrijf. Het ingenieursbureau is hierdoor genoodzaakt de taken van het bestuur nader te bekijken.

Annemieke Nijhof is momenteel nog niet beschikbaar voor commentaar.

Onderwerp:
BouwCiviele Techniek

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×