Nieuws
0

Het TW R&D Top 50 onderzoek gaat van start

Redactie

TW start weer met het jaarlijkse onderzoek naar meest vooruitstrevende en innovatieve bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van R&D en innovatie.

Via een enquête brengt TW de onderzoeksbudgetten en wetenschappelijke output van bedrijven en kennisinstellingen in kaart. Dit geeft de lezers een mooi overzicht over innovatieve werkgevers in Nederland. En bedrijven en kennisinstellingen kunnen zo hun bijzondere onderzoeksprojecten kenbaar maken.

Ook wanneer u niet verwacht dat uw organisatie in de Top 50 belandt, raden we aan de enquête in te vullen. U krijgt namelijk als eerste de mogelijkheid om een interessant onderzoeksproject aan te dragen. De redactie van TW zal op basis daarvan een serie artikelen voor onze R&D special gaan schrijven.

Weet u al zeker dat u meedoet dit jaar? Dan kunt u direct naar de enquête via onderstaande links. Let op, bedrijven enerzijds en onderzoeks- en kennisinstellingen anderzijds financieren onderzoek op verschillende manieren. Daarom hebben we de enquête uitgesplitst voor deze twee verschillende typen organisaties.

Klik hier voor de enquête voor bedrijven: https://nl.surveymonkey.com/r/25XRZ99

Klik hier voor de enquête voor onderzoeks- en kennisinstellingen: https://nl.surveymonkey.com/r/C8F8KJX


De R&D special van TW verschijnt op 22 mei. Bedrijven die voor 17 april de enquête invullen kunnen rekenen op redactionele aandacht over hun ingediende onderzoeksprojecten in onze R&D Special en online.

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×