Nieuws
0

NVDO kiest Maintenance Manager 2019

redactie

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud heeft Celeste Martens, hoofd asset management bij CroonWolter & Dros Infra gekozen tot Maintenance Manager van het Jaar.

De 27-jarige Martens verdiende in het Coentunnel-project haar sporen door zogenoemde FMECA’s (Failure Mode Effect & Criticality Analysis) te maken en een systeem in te richten om het onderhoudsproces te ondersteunen. De jury was onder de indruk van haar aanpak om het onderhoud al mee te nemen in de tenderfase van een project en het asset managementteam daarbij te betrekken.

De NVDO riep haar uit tot winnaar vanwege haar beslissende betrokkenheid bij Opleidingen en Selectie, ‘maar ook vanwege het vermogen om vertrouwd te zijn met oudere assets met ouderen datasystemen en apparatuur en de enorm succesvolle vertaling van ‘Van Onderhoud naar Asset Management’, het doorvoeren van standaardisatie in onderhoudsmanagement en het vermogen tot verbeteren in systematiek, mensen en middelen.’

Komend jaar is Martens Boegbeeld van de Nederlandse Onderhoudsmarkt, die een omvang heeft van tussen de € 31 miljard en € 36 miljard, zo’n 4 à 5 % van het bbp.

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×