Nieuws
0

Rijkelijk kennisprogramma tijdens Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen

Aqua Nederland

‘Kennis is kracht en dat geldt helemaal voor deze topsector. Al jaren zie je dat er kennissessies gehouden worden tijdens de beurzen, met de Nationale Watertechnologie Week van ENVAQUA, NWP en Water Alliance als vlaggenschip. 

Uit ons onderzoek blijkt dat de behoefte groot is van specifieke waterprofessionals om specialistische onderwerpen te behandelen. Daarom introduceren we dit jaar het Aqua Nederland & RioleringsVakdagen Theater met gerichte thema’s’, zegt Esther Rodenburg, organisator van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen.

 

Het Aqua Nederland Theater richt zich op de actuele thema’s die van belang zijn in afvalwater- en drinkwaterzuivering. Denk aan onderwerpen als Aquathermie (Hans van Arnhem) en slim onderhoud & assetmanagement (Lisette van Beusekom). Op woensdag 20 maart geven Waternet, Acquaint en Insituform een workshop over innovatief assetmanagement in complexe stedelijke omgeving. Deze dag heeft ook de Nationale Watertechnologie Week het thema ‘Technologie van de toekomst vergt geen onderhoud’.

 

Deze editie worden voor het eerst fitterijdemonstraties gegeven door de fitterijteams van Waternet en Waterbedrijf Groningen. De Commissie Fitterijwedstrijden (Koninklijk Nederlands Waternetwerk) geeft de teams extra trainingsmogelijkheden voor de tweejaarlijkse nationale kampioenschappen tijdens de Amsterdam International Water Week. Per beursdag worden er zes demonstraties gegeven.

 

Tijdens dé nationale waterbeurs van Nederland kunt u de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. Aqua Nederland Vakbeurs wordt wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Beide beurzen zijn op 19, 20 & 21 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem gratis te bezoeken bij voorregistratie.

 

Meer informatie: www.aqua-vakbeurs.nl en www.rioleringsvakdagen.nl

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×