Nieuws
0

Tip: Alles over elektrische voertuigen

Dorine Schenk

‘Ik was sceptisch, maar ik ben een fanboy geworden. Het is een prachtige auto om in te rijden en hij is prachtig gemaakt,’ zo beschrijft Robert Llewellyn de Mercedes-Benz EQC luxury electric SUV op het Britse YouTubekanaal Fully Charged. Als minpuntje noemt hij de virtuele assistent die bij elk woord dat lijkt op Mercedes, geactiveerd wordt.

Op het YouTubekanaal bespreken Llewellyn en Jonny Smith allerlei soorten elektrische voertuigen. Van de chique Mercedes tot een oude Volkswagenbus waar het Amerikaanse bedrijf EV West een elektrische motor in heeft geschroefd. De filmpjes zijn tussen de 10 en 30 minuten lang. Ze gaan meestal over auto’s, maar er komen ook elektrische fietsen, boten en drones aan bod. Daarnaast worden de duurzame energiebronnen en de accu’s die deze voertuigen mogelijk gaan maken helder uitgelegd. Ze onderzoeken de mogelijkheden van relatief kleine windturbines en hoeveel beter batterijen nog kunnen worden.   

De ervaren en enthousiaste presentatoren bespreken de auto’s luchtig en met humor. Ze schuwen de technische details niet.

Onderwerp: Vervoer

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×