Nieuws
0

Tip: Webinars over strategisch omgaan patenten

redactie

Een patent (ook wel octrooi) lijkt een goede manier om je innovaties veilig te stellen. Maar toch is dat niet altijd de best keus. In een reeks van zes webinars van V.O. Patents & Trademarks over strategisch omgaan met intellectuele eigendom worden de belangrijkste vraagstukken hieromtrent eenvoudig uitgelegd. Zo kun je op de hoogte blijven van deze, soms ingewikkelde, wereld van patenten en merk- modelbescherming om de juiste keuzes te kunnen maken.

Je kunt je kosteloos aanmelden voor het eerste webinar ‘Aan de slag met octrooien’, die op donderdag 27 augustus uitgezonden wordt. In dit webinar gaat octrooigemachtigde Henri van Kalkeren van V.O. Patents & Trademarks in op de belangrijkste aandachtspunten met betrekking tot octrooien, zoals de kosten en vereisten voor een octrooiaanvraag. Tijdens de uitzending kun je vragen insturen via de live chat.

Op dinsdag 29 september 2020 volgt het tweede webinar, met als onderwerp merk- en modelbescherming. Hierna volgt om de vier weken een nieuw onderwerp over strategisch omgaan met intellectuele eigendom. Meld je hier aan.

Onderwerp:
BedrijfsvoeringBeleid

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×