Nieuws
0

Virtuele masters aan de TUD

Indra Waardenburg

De faculteiten Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek (L&R) en Techniek, Bestuur en Management (TBM) van de TUD bieden vanaf volgend jaar september elk vijf online mastervakken aan. Hiermee wil de Delftse universiteit niet alleen Delftse studenten in het buitenland tegemoetkomen, maar ook professionals die hun kennis willen opvijzelen.

De vijf online vakken van L&R zijn kernvakken uit een masterprofiel voor het ontwerpen en optimaliseren van lichtgewicht constructies. Voor elk vak wil de faculteit een online community opzetten, waar studenten elkaar feedback kunnen geven. Verder kunnen de studenten gebruik maken van collegeopnames, videoinstructies en simulaties, interactieve textbooks en filmpjes, online spreekuren en live twitterfeeds.

TBM biedt vijf vakken aan uit de master engineering & policy analysis. Deze master wordt onder meer aangeboden als double degree programma met de Harbin University of Technology (HIT) in China. Het aanbieden van de online variant maakt het mogelijk om deze vakken te volgen, zonder dat de Chinese studenten naar Nederland moeten komen. 

Onderwerp:
AiBouwCiviele TechniekRobotica

Meer relevante berichten

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×