Nieuws

Universal Robots toont hoe automatisering de productiviteit kan verhogen

universal robots

In een onvoorspelbare wereld en een markt met voortdurend veranderende behoeften, vormt het verhogen van de productiviteit een essentiële uitdaging voor bedrijven wereldwijd, ongeacht de sector. Velen van hen hebben inmiddels ontdekt dat ze efficiënter en competitiever kunnen worden door automatisering te omarmen.

De deskundige begeleiding van sectorprofessionals, samen met inspirerende klantverhalen en productdemonstraties, kan zowel grote als kleine bedrijven de sleutel bieden om te gedijen in een voortdurend veranderende markt.

ReAutomated: The virtual experience

Om die reden organiseert Universal Robots, wereldwijd toonaangevend op het gebied van collaboratieve robots (cobots), drie virtuele conferenties in september en oktober onder de naam ‘ReAutomated: The virtual experience’. Deze evenementen richten zich op drie toepassingsgebieden binnen industriële automatisering – lassen, machinebelading en palletiseren – en zullen wereldwijd live worden uitgezonden vanuit de drie Centers of Excellence van Universal Robots. Elk van deze evenementen biedt diepgaande gesprekken met experts en marktleiders, waardevolle praktijkvoorbeelden van klanten, live demonstraties van de innovatieve UR20-cobots, en interactieve vraag- en antwoordsessies.

Fabrikanten die hun productiviteit willen verhogen en concurrerend blijven, beseffen dat automatisering een absolute noodzaak geworden is in de huidige markt,” zegt Keith Fox, Global Director for Industry Segments bij Universal Robots. “Maar veel mensen hebben nog altijd vragen over hoe ze moeten beginnen, en die zullen we stuk voor stuk behandelen tijdens onze komende ReAutomated-evenementen. Het maakt niet uit of je een bedrijf hebt met 5, 50 of 500 werknemers, deze conferenties zullen je voorzien van de recentste kennis van onze toonaangevende experts en je de beste tips geven over hoe je je productiviteit kunt verhogen met automatisering.” 

Datums en meer info

De virtuele conferenties van Universal Robots vinden plaats op de volgende datums: 

  • Palletiseren: 28 september, live vanuit Barcelona, Spanje 
  • Machinebelading: 12 oktober, live vanuit München, Duitsland 
  • Lassen: 26 Oktober, live vanuit Novi, Michigan, Verenigde Staten
Onderwerp:
AutomatiseringRobotica

Meer relevante berichten

Nieuwsbrief

Relevante berichten
×